BEAUTY WORKSHOPS

Droom je er al lang van om jouw haar en make-up routine leuker te maken en meer inspiraties te krijgen, dan zijn deze workshops voor jou! Elke workshop is verschillend en heeft zijn eigen thema en gaat in een kleine groep door, zodat ik aan iedereen genoeg tijd kan besteden. Je mag gewoon kiezen welke je het meest aanspreekt. Twijfel niet dat het voor jou te moeilijk zal zijn, want ik heb speciaal enkele makkelijke technieken gekozen die iedereen kan herhalen en nog meer zin zal krijgen om nog meer te experimenteren.  Elke workshop duurt 3u tot 3,5u en ze gaan door in mijn gezellige studio in Leest. Naast de nieuwe hairstyling of make-up leer je ook meer over de producten die je daarvoor kan gebruiken.

 

 De kostprijs bedraagt 49 euro. Drankjes en versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs.

 

 Zou je graag een workshop op maat organiseren voor een verjaardags- of vrijgezellenfeest, dan kan je ook bij mij terecht. Je mag zelf een thema van mijn workshops kiezen of zelf iets anders voorstellen. Het aanbod is geldig vanaf 5 personen.

 

Heb je zin om deel te nemen aan een workshop maar past de voorgestelde datum voor jou niet? Onderstaand kan je een formulier vinden voor mijn nieuwsbrief. Vul het in en krijg zo als eerste het laatste nieuws en speciale aanbiedingen over mijn Beauty workshops. Heb je een wens of idee dan ben je ook altijd welkom!

 

 

Natural make-up 8/03 19u-22u

Tijdens deze workshop zullen we een verfrissende en natuurlijke make-up creëren, die je elke dag kan dragen met het accent op een perfecte huid. Wat leer je:

 

-hoe kan je jouw huid het best voorbereiden voordat je met je make-up van start gaat en hoe reinig je jouw huid na de make-up 

-hoe bekom je de perfect huid (zachte correctie, verfrissende blush)
-basis techniek om jouw ogen te laten stralen zonder het gevoel te hebben dat je teveel make-up op hebt

-'nude' lippen

 en andere tricks & tips

Summer hair by yourself22/03 19h-22h

Je ziet regelmatig mooie kapsels op Pinterest of Instagram en wilt hetzelfde met jouw haar kunnen doen? Dan is deze workshop voor jou!  Tijdens deze workshop leer je hoe je een mooi kapsel kan maken met een minimum van tijdsbesteding en hoe je een textuur kan creëren om een nog mooier resultaat te kunnen bereiken.

Spesial voor de zommer gaan wij ook leren hoe je een simpel kapsel nog leuker kan maken met behulp van haar sieraden (sjaal, leuke haarrekertjes, haarspelden, bobby pins).

 

Festival make-up 2/05 19h-22h

De zomer is de favoriete periode voor de meeste mensen. Niet enkel omdat het goed weer is, maar ook omdat we in een festivalland wonen en daar veel van kunnen profiteren. Hou je ook van festivals? Dan is deze workshop een MUST voor jou! Leer zelf hoe je een zeer leuke festivalmake-up kan opstellen met glitters, stickers en andere leuke details. Tijdens deze workshop zal ik je verschillende looks tonen en vertellen hoe je deze kan creëren. Je mag één van deze looks kiezen of zelf jouw eigen make-up maken met hulp van mij uiteraard. Dus iedere deelnemer gaat met een andere make-up naar huis en heeft een eigen look voor op bvb. festivals en nog een heleboel andere ideeën.

 

Waves  23/02 14u-17u

Heb je al honderd video's bekeken hoe je zelf waves kan maken, maar lukt het nog steeds niet? Tijdens deze workshop zal je eindelijk leren hoe je zelf jouw haar kan golven, welke styling producten je moet gebruiken om jouw haar te beschermen en om het leven van jouw waves te verlengen.

 

Kiss of the sun make-up 12/04 19h-22h

Wil je er elke dag tijdens de zomer periode mooi uitzien zonder veel tijd voor jouw make-up te spenderen, dan is deze workshop voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je een zomerse look kan creëren en stralen alsof je net op vakantie bent geweest. De techieken die ik zal tonen zijn zeer makkelijk voor iedereen om uit te voeren en gaan jou inspireren voor het creëren van andere nieuwe make-ups. 

 

Festival hair 23/05 19h-22h

Glitters, flashy kleuren, stickers alles mag voor een festival look. Wil je zelf leren hoe je een leuke festival hairstyle kan maken en leuke effecten kan creëren? Mis deze workshop dan niet! En je hoeft geen kapper meer te zoeken die een cool kapsel voor een festival voor jou kan doen of in de lange wachtrij te staan voor een vlecht tijdens het festival en tijd te verliezen die je beter naast het muziekpodium kan spenderen ;-).

                                          Vul je gegevens hieronder in om in te schrijven