OVER MIJ

Meer dan 10 jaar geleden was ik op uitstap in een stad die niet zo ver van mijn woonplaats lag. Om mij niet te vervelen op de weg terug in de trein heb ik een magazine gekocht dat "Hair's How" noemde (en het magazine bestaat nog steeds). Toen woonde ik nog in Rusland en zat ik in het laatste jaar van de middelbare school. Ik wist helemaal niet wat ik met mijn mijn leven wou doen. Wanneer mijn trein het station had genaderd had ik de beslissing genomen om kapster te worden. En het was één van de beste beslissingen in mijn leven.

 

Ik ben Ellada, een professionele make-up artieste en haarstyliste. Sinds 2013 woon ik in Belgie en het heeft mijn werk zeer veel beïnvloed. Toen ik op zoek was naar inspiratiefoto's op Pinterst voor mijn eigen trouwkapsel en make-up heb ik het idee gekregen dat ik naast kleuren en knippen mij ook meer in hairstyling en make-up wil verdiepen. Spijtig genoeg kon ik niet direct beginnen om mijn nieuw plan te realiseren, want ik moest nog de taal leren en ook begrijpen hoe ik mijn eigen zaak kan opstarten. Pas drie jaar later heb ik mijn eerste (zeer kleine) studio ingericht in ons appartement in Merksem (Antwerpen) en kon eindelijk van start gaan om mijn dromen te realiseren.

 

Mijn grootste voldoening bestaat erin om mensen er telkens weer stralend te laten uitzien door hen een perfecte make-up en/of kapsel te geven. Het moet moeiteloos, simpel, elegant maar met een twist zijn. Ik hou er ook van om mensen te inspereren om zelf iets uit te proberen om hun beauty routine leuker te maken. Ik geloof dat een "touch of make-up" of mooi kapsel aan een grijze dag kleur kan geven en een gelukkig moment nog prettiger kan maken. Meer van mijn werk kan je op Instagram ontdekken @beautybyellada

 

Mijn nieuwe studio is gebaseerd in Leest, een dorpje in een rustige omgeving, maar zeer dichtbij Mechelen. Het is zeker geen klassiek kapsalon. Je kan altijd bij mij terecht voor een totale makeover (kleuren en knippen) of enkel voor een kapsel en/of make-up. Je mag van mij ook advies verwachten over je dagelijkse haarverzorgingsroutine, over hairstyling en over make-up.

 

Wil je zelf meer leren hoe je een make-up zelf kan leren aanbrengen of simpele kapsels voor elke dag kan maken, neem dan gerust een kijkje bij de workshops die ik aanbied.

 

Ben je zelf een make-up artiest of hairstylist,  bekijk dan ook het aanbod aan professionele workshops.

 

 Heb je een vraag of wil je met mij samenwerken aarzel dan niet om mij te contacteren.