Over mij

Hallo, ik ben Ellada, een professionele make-up artieste en haarstyliste. Sinds 2013 woon ik in België en dat heeft mijn werk zeer veel beïnvloed. Toen ik op zoek was naar inspiratiefoto's voor mijn eigen trouwkapsel en make-up, heb ik het idee gekregen dat ik naast kleuren en knippen mij ook meer in hairstyling en make-up wil verdiepen. Spijtig genoeg kon ik er niet direct aan beginnen, want ik moest nog de taal leren en ook begrijpen hoe ik mijn eigen zaak kon opstarten. Pas na drie jaar heb ik mijn eerste (zeer kleine) studio ingericht in ons appartement in Merksem (Antwerpen) en kon eindelijk van start gaan om mijn dromen te realiseren.

Mijn grootste voldoening is om mensen er stralend te laten uitzien door een perfecte make-up en/of kapsel te creëren. Het moet moeiteloos, simpel, elegant maar met een twist zijn. Ik vind het ook belangrijk om mensen te inspireren om zelf iets uit te proberen om hun beauty routine leuker te maken. Ik geloof dat een "touch of make-up" of een mooi kapsel kleur kan geven op een grijze dag en een gelukkig moment nog prettiger kan maken. Meer van mijn werk kan je op Instagram ontdekken @beautybyellada

Mijn nieuwe studio is gebaseerd in Leest, een dorpje in een rustige omgeving, maar zeer dicht bij Mechelen. Het is zeker geen klassiek kapsalon. Je kan altijd bij mij terecht voor een totale makeover (kleuren en knippen) of enkel voor een kapsel en/of make-up. Je mag van mij ook advies verwachten over je dagelijkse haarverzorgingsroutine, over hairstyling en make-up.

 

Wil je meer leren hoe je een make-up zelf kan aanbrengen of simpele kapsels voor elke dag kan maken, neem dan gerust een kijkje bij de workshops die ik aanbied.

 

Ben je zelf een make-up artiest of hairstylist, bekijk dan ook het aanbod aan professionele workshops.

 

Heb je een vraag of wil je met mij samenwerken aarzel dan niet om mij te contacteren.

Contacteer ons