Jouw mening is heel belangrijk voor ons. Laat je getuigenis hier achter!

Vorig jaar in juli ben ik met mijn allerliefste maatje getrouwd. Mijn kapsel en kleed moesten perfect zijn! Zelf maak ik vaak vlechten op opsteekkapsels, dus ik was echt kritisch. Ik droomde van een heel romantische bohemian style. Na een paar proefkapsels en veel opzoekwerk op internet, had ik haar gevonden via een collega op het werk. Mijn droomkapster: Ellada! Samen met mijn collega droomde ik helemaal weg bij de mooie foto's op Ellada haar FB pagina. Na een gezellige proefsessie was ik helemaal weg van de vlecht die Ellada had gemaakt. En daarnaast niet onbelangrijk, was het een aangename namiddag en hebben we leuk gebabbeld. Ik heb dan ook enorm veel complimentjes over mijn kapsel gehad tijdens mijn dagje. En nu een half jaar later, ben ik weer op kappersbezoek geweest en is het nog steeds even gezellig! Bedankt om mijn dag nog mooier te maken dan ze al was, Ellada!!

 

- Astrid

De zoektocht naar de perfecte styliste voor mijn haar en make-up was snel afgelopen toen ik op deze website terecht kwam. De speelse en natuurlijke stijl van de kapsels paste helemaal in het thema van de 'bohemian look' die ik voor mezelf in gedachten had. Ellada is een fantastische styliste, die heel goed kan inschatten wat goed bij jou past, ook al kan je zelf niet goed uitleggen wat je bedoelt :) Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld als op mijn huwelijksdag en heb enorm veel complimenten gekregen. Een dikke merci Ellada, you made my day!! xx

 

 - Kim

Na wat zoeken op het internet ben ik bij Ellada terecht gekomen om mijn haar en make-up te verzorgen voor onze trouw. De kennismaking was heel hartelijk, ze wist perfect mijn wensen in schatten tijdens de proefsessie. Op onze trouwdag zag ik eruit als de mooiste versie van mezelf. Ik heb zoveel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Ze heeft de mooiste dag nog wat mooier gemaakt, dank je wel!

 

-Elizabeth

Ik wou even laten weten dat mijn ervaring met Ellada super was! Tijdens de proefsessie voelde ze al onmiddellijk waar ik naartoe wou met mijn haar en make up en luistert ook heel veel naar jouw mening. Op de trouwdag werd ik dankzij haar helemaal gerust gesteld zonder stress en het kapsel en make up waren tot in de puntjes afgewerkt! Bedankt Ellada voor jouw bijdrage aan onze ongelooflijke dag!

 

 - Dorien

Ik heb al vaker mogen samenwerken met Ellada voor verschillende shoots, en elke keer weet ze van de bruid of de dame in kwestie echt een plaatje te maken. Ik ben haar grootste fan en hoop in de toekomst nog heel vaak met haar samen te kunnen werken! Een aanrader voor elke bruid!

 

- Elisabeth Van Lent

Ellada is echt een aanrader! Na enkele voorbeeldfoto'tjes die ik gezocht had te hebben bekeken, toverde Ellada een prachtkapsel te voorschijn net zoals ik het me had voorgesteld! Ook de make-up was prachtig! Ook mijn getuige Aline en mijn dochtertje Finne waren razend enthousiast! Doe zo verder Ellada ;-)

 

 - Lies

Je hebt me doen stralen op de mooiste dag van mijn leven.
Ik heb dan ook duizenden complimenten mogen ontvangen over hoe mooi men kapsel en make-up was en dat het zo goed bleef zitten. Ook tijdens het avondfeest terwijl er hevig getranspireerd werd door het mooie weer.
Ik ben zo blij dat ik gekozen heb voor jouw als visagiste/haarstyliste en ik hoop nog vaak bij jouw terecht te kunnen voor eventuele andere evenementen.

 

 - Kaya

Wat ben ik blij dat ik op de website van beauty by Ellada terechtkwam tijdens onze huwelijksvoorbereidingen. Al tijdens de proefsessie werd duidelijk dat ik de juiste keuze had gemaakt qua make -up en hairstyling. Adhv enkele foto’s toonde ik aan Ellada welke stijl ik mooi vond en wat ik in gedachten had. Zij luistert echt naar je wensen en laat je niet naar buiten gaan zonder een perfect gevoel. Ze komt zeer professioneel over en maakt ook duidelijke afspraken over de trouwdag zelf. Ze neemt haar tijd hiervoor zodat ze perfect weet wat er moet gebeuren op de trouwdag. Op onze grote dag was zij stipt op tijd en zorgde voor prachtige kapsels en make-up! Mijn kapsel is de hele dag goed vast gebleven, ben er zelfs mee gaan slapen en was goed tot de dag erna ‘s avonds! Ik raad Ellada aan iedereen aan! Ze is niet enkel zeer professioneel en top in haar vak, ze is ook een super toffe dame om bij je te hebben op de mooiste dag van je leven.

 

 - Britt

I've discovered Ellada during my wedding preparation. I was already looking for a long time and was a bit frustrated as I did not like most of the specialists I've found. When I've opened Ellada's website and checked her pictures I felt that I've found someone I was looking for (look at the photos to see what I mean ;) )

I value not just a good make up or a nice hair cut, I value advices and communication. I believe that a real professional will not just give you what you ask for but actually will suggest what better suits you or your event (if it's a one time visit). And that's why even after my wedding I stayed Ellada's client and still enjoy my every visit. Now she consults me with all my questions, helps me to find my individual solutions, she continues to learn new techniques and last trends and that all is always with a smile on her face, she loves her job and you will see it in the mirror in the end of your beauty session. 

 

 - Iryna

Ik ben enorm blij met mijn kapsel en make-up. Beter dan ik had kunnen dromen. Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld ;-) Ik vond ook een hele aangename en gezellige samenwerking! Heel blij dat jij mijn kapster was die dag!

 

 - Maryline

Jouw mening is heel belangrijk voor ons. Laat je getuigenis hier achter!