Bruidskapsel geïnspireerd door Pronovias

Hair, make-up & photos by Beauty by Ellada

Model: Catherine Smirnova

 

Wanneer ik deze foto van een bruidskapsel op Pinterest had gevonden met een mooi kapsel van de Pronovias modeshow was ik direct verliefd! Zij creëren niet enkel schitterende jurken van dewelke heel veel bruiden houden, maar ook heel mooie haaraccessoires en kapsels die kappers inspireren (mij alvast zeker :-)! ).  Ik wou dit kapseltje al lang uitproberen en ik wil je graag het resultaat tonen!
 

Wat leuk is aan dit kapsel is dat je geen dik haar hoeft te hebben. Het zal ook bij heel veel bruiden passen, want het ziet er heel klassiek uit, maar toch met een twist. Het is ook mogelijk met verschillende haarsieraden te spelen of fijne bloemen te gebruiken, die een heel ander resultaat zullen geven.