R+Co eindelijk in België!

1.5 jaar geleden ben ik op het internet voor de eerste keer het haarproductenmerk R+Co tegen gekomen en het sprak mij meteen zeer veel aan. Ik was direct verliefd op het uitzicht en de beschrijving en hoe elk product werd gepresenteerd op YouTube. Ik wou het absoluut in mijn studio hebben, maar na een zoektocht en berichten te schrijven naar verschillende leveranciers ben ik tot de vaststelling gekomen dat het nog niet verkrijgbaar was in België. Het was een grote teleurstelling voor mij. Je kan niet geloven hoe gelukkig ik was 3 maanden geleden wanneer ik per toeval van iemand had gehoord dat R+Co naar België ging komen. Sinds vorige week heb ik het in mijn studio en ik ben één van de eerste kapsalonnen in Belgie die met dit merk mag werken.

Waarom is het merk zo interessant voor mij en hopelijk ook voor mijn klanten?

 

R+Co is een zeer jong en een zeer fris oogend haarmerk. Het is gecreërd door drie geweldige haarstylisten Howard McLaren, Garren and Thom Priano die zeer goed weten wat een moderne persoon nodig heeft voor gezond en mooi haar.

 

R+Co heeft veel aandacht voor de totaalbeleving. Dit start reeds bij de verpakking en gekozen productnamen die een gevoel, een plaats, een stijl en houding oproepen. Het desing neemt je mee nog voor je het flesje opent en het parfum ruikt zo geweldig, dat het jou meeneemt in de volgende stap van jouw reis.

 

 R+Co denkt aan de gezondheid van jouw haar en aan het milieu. Alle producten zijn:

 

-Verzorgend, kleurveilig en bieden UV-bescherming

-Zonder sulfaten en parabenen
-Veilig te gebruiken tijdens of na Keratine en Brazilian behandeling
-Niet getest op dieren
-Vegetarisch + Veganistisch
-Glutenvrij
-De verkoopsverpakking is recycleerbaar.

 

Bovendien zijn alle producten van geweldige kwaliteit en hebben zeer unieke texturen die haarstylisten en klanten kunnen inspireren bij nieuwe experimenten.

 

Wil je deze producten leren kennen, voelen en ruiken, dan ben je altijd welkom in mijn studio. Je moet niet specifiek komen voor jouw haar te knippen, kleuren of opsteken. Je mag ook gewoon komen voor een verzorging en styling advies. Of je bent ook altijd welkom om deel te nemen aan mijn Beauty workshops! Tijdens deze workshops kan je ook R+Co producten uitproberen en nieuwe truckjes leren om jouw haarroutine leuker te maken.